قرص آهن بدون عوارض گوارشی کدام است؟

در ایران ما حدود ۳۰% از افراد دچار کم‌ خونی هستند اما شاید حتی خود نیز اطلاع نداشته باشند. کم‌ خونی انواع گوناگونی دارد که کم‌خونی فقر آهن یکی از شایع‌ترین آنهاست. این عارضه در صورتی بوجود می‌آید که فقر آهن بیش از حد بوده و درمانی برای آن صورت نگیرد. امروزه خوشبختانه به کمک انواع قرص آهن به راحتی می‌توان فقر آهن را درمان کرد. یکی از مشکلاتی که در پی مصرف قرص آهن در بسیاری از افراد بوجود می‌آید، بروز عوارض گوارشی است.

ماده معدنی آهن را می‌توان از مواد غذایی دریافت کرد، اما برای بعضی افراد مانند خانم‌هایی که در سن باروری هستند و به‌خصوص چنانچه خونریزی شدید پریود دارند یا اگر رژیم غذایی متعادلی ندارند، شاید دریافت مکمل یا داروی آهن لازم باشد.

فقر آهن چیست؟

افت سطح هموگلوبین در گلبول‌های قرمز، آنمی (کم‌خونی) را بوجود می‌آورد. هموگلوبین چیست،؟ نوعی پروتئین است که در گلبول‌های قرمز وجود داشته و عمل حمل اکسیژن به بافت‌های بدن را بر عهده دارد. شایع‌ترین نوع کم‌خونی را می توان فقر آهن دانست که به دنبال کافی نبودن ماده معدنی آهن در بدن حاصل می‌شود. بدن انسان برای ساخت هموگلوبین به آهن نیاز دارد. هنگامی‌که آهن در خون کافی نباشد، بدن نمی‌تواند مقدار اکسیژن مورد نیاز خود را دریافت کند. متأسفانه کمبود آهن در کودکان، دختران نوجوان، زنان باردار و همچنین سالمندان متداول است.

علائم فقر آهن: رنگ‌پریدگی، سرگیجه، احساس ضعف و خستگی، بی‌اشتهایی، سردرد، ریزش مو، احساس سرما و بی‌حسی در اندام‌ها از مهم‌ترین علائم کم‌خونی است. اگر از جویدن یخ لذت می‌برید یا تمایل به خوردن خاک دارید، بعید نیست که به کم‌خونی مبتلا باشید.

چرا قرص آهن عوارض گوارشی دارد؟

معمولاً مصرف ماده معدنی آهن در قالب مکمل غذایی عوارضی را به دنبال دارد. این عوارض ممکن است در همه افراد رخ ندهند، اما در بسیاری از موارد دیده می‌شوند. استفراغ، حالت تهوع، اسهال یا یبوست، دل‌درد و دل ‌پیچه و تیره شدن رنگ مدفوع شایع‌ترین عوارض گوارشی هستند که با مصرف مکمل آهن ممکن است ایجاد شوند. در واقع وقتی که مولکول آهن با لایه پوششی معده تماس پیدا می‌کند، عوارض گوارشی پدید می‌آید.

در حال حاضر بعضی از مکمل ها به شکلی هستند که برای معده مشکلات کمتری را بوجود آورده و ضمناً جذب آهن در بدن را نیز تسریع نمایند. برای جبران کمبود آهن در بدن از راه‌های زیادی می‌توان استفاده کرد؛ مثلاً می‌توان در رژیم غذایی تغییراتی به وجود آورد و از گوشت قرمز استفاده کرد، اما در کنار آن باید از قرص آهن هم بهره گرفت.

کم خونی فقر آهن شدید را به آسانی می‌توان با مصرف مکمل ها و قرص های آهن مداوا کرد. در مکمل ها از فرمولاسیون سوکروزومیال استفاده شده که در آن مشکلات گوارشی تا حد زیادی کاهش می‌یابد. این مکمل ها برای استفاده طولانی مدت در افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی یا بیمارانی که به هر دلیل مشکلات خونی دارند، کاملاً مناسب است. قرص ها حاوی آهن لیپوزومال بوده و به طور مستقیم از روده جذب می‌شود؛ به همین دلیل دستگاه گوارش را تحریک نمی‌کند. علاوه بر ماده معدنی آهن در این محصولات، معمولاً از گروه های ویتامین ها نیز استفاده می کنند که سبب جذب هرچه بهتر آهن در بدن می‌شود.

 

 کپسول مکمل غذایی حاوی 30 میلی گرم آهن سوکرولیپوزومال و 400 میکرو گرم فولیک اسید:

 این کپسول را امتحان کنید. این نوع کپسول با تکنولوژی سوکروزومیال ساخته شده تا درعمل گوارش اختلالی ایجاد نکند قدرت جذب آهن را بالا میبرد و همین مسئله موجب می‌شود تا کپسول بدون آنکه آسیبی به دستگاه گوارش وارد کند، از معده عبور نموده، از طریق روده کوچک جذب شده و به جریان خون وارد شود.

قرص آهن بدون عوارض گوارشی

کپسول سیدرال فورت فارمانوترا

کم خونی فقر آهن شدید را به آسانی می‌توان با مصرف کپسول سیدرال مداوا کرد. در این مکمل از فرمولاسیون سوکروزمیال استفاده شده که در آن مشکلات گوارشی تا حد زیادی کاهش می‌یابد. این کپسول برای استفاده طولانی مدت در افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی یا بیمارانی که به هر دلیل مشکلات خونی دارند، کاملا مناسب است. قرص سیدرال حاوی آهن لیپوزومال بوده و به طور مستقیم از روده جذب می‌شود؛ به همین دلیل دستگاه گوارش را تحریک نمی‌کند. علاوه بر ماده معدنی آهن در این محصول از ویتامین C نیز استفاده شده که سبب جذب هرچه بهتر آهن در بدن می‌شود. اگر به دنبال بهترین قرص آهن خارجی هستید، سیدرال را حتما امتحان کنید:

کپسول فرامکس ۱۰۰ بیوساینت

کپسول فرامکس یا پودر آهن فرامکس بیوساینت را امتحان کنید. این نوع کپسول با تکنولوژی خاصی توسط پوشش پلی ساکاریدی پوشیده شده و همین مسئله موجب می‌شود تا کپسول بدون آنکه آسیبی به دستگاه گوارش وارد کند، از معده عبور نموده، از طریق روده کوچک جذب شده و به جریان خون وارد شود. روزانه یک عدد از این کپسول در کنار وعده غذایی استفاده شود تا درمان فقر آهن به خوبی صورت پذیرد.

مطالب پیشنهادی

روش های پیشگیری از بارداری را بشناسید

روش های پیشگیری از بارداری به معنای استفاده از ابزار، دارو، مواد، روش­ های جنسی یا عمل جراحی به­ منظور جلوگیری از تشکیل نطفه یا حاملگی است. افراد با این روش می توانند زمان بچه­ دار شدن را خود انتخاب

نمایش »

بارداری پرخطر چگونه است؟

موضوع بارداری پرخطر در زندگی زوجی که انتظار فرزندشان را می کشند، مبحث مهمی است. ممکن است بارداری در شرایط خاص یا در بهترین مرکز درمان ناباروری اتفاق بیافتد، در چنین شرایطی می توانیم بگوییم امکان احتمال وقوع حادثه ای

نمایش »

فقر آهن در زنان و درمان آن

کم خونی فقر آهن یکی از بیماری‌های شایع، به ویژه در خانم‌هاست. این بیماری سبب خستگی، ضعف، ریزش مو و بیماری‌های قلبی می شود. درمان این بیماری، با اصلاح رژیم غذایی و دریافت مکمل آهن انجام می‌شود. اما مهم تر

نمایش »

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.