شیوه دادن قطره آهن به نوزاد از جمله سؤالاتی است که برای والدین پیش می آید.
دادن قطره آهن از پایان شش ماهگی، با شروع تغذیه تکمیلی، به اندازه حداکثر 15 قطره توصیه می شود.
بهترین زمان دادن قطره آهن بین دو وعده شیردهی است. به دلیل آن که قطره آهن دارای طعم تلخی می باشد و نوزاد ممکن است آن را تف کند، می توان با استفاده از قطره چکان انتهای زبان چکاند که نوزاد فرصت نکند به بیرون بریزد. سپس جهت از بین بردن طعم قطره و پیشگیری از سیاه شدن دندان های نوزاد، مقداری آب به او بدهید.
همچنین برای کودکان بزرگتر میتوان قطره را به همراه آب میوه هایی که شامل ویتامین C هستند، مانند: سیب و پرتقال ترکیب کرد و با نی به کودک داد. بهتر است پس از دادن قطره به نوزاد،دندان های او را با مسواک مخصوص شیرخواران و یا گاز مرطوب تمیز نمایید.
مادران نیز در برنامه غذایی خود از مواد غذایی که حاوی آهن ( زرده تخم مرغ، حبوبات، گوشت و…) و موادغذایی شامل ویتامین C ،نظیر سبزی ها و میوه ها استفاده نمایند.

چنانچه بعد از خوردن قطره آهن دندان ها سیاه شد، دستورالعمل های زیر را انجام دهید:
- بلیچینگ : روشی برای از بین بردن لکه های تیره که تا مینای دندان نفوذ کرده است. این روش برای نوزادان کوچکتر توصیه نمی شود.
- ونیر کامپوزیت : در برخی موارد بخش زیادی از دندان ها سیاه می شود و عمق آن به گونه ای است که باید با فرز برداشته شود . در این روش کامپوزیت جایگزین بخش هایی می شود که برداشته شده است.
- برای سفید کردن دندان های کودک از دهان شویه و خمیردندان سفید کننده استفاده نکنید.
بروساژ: روشی برای از بین بردن تیرگی سطوح دندان که در دندان پزشکی کودکان انجام می شود.