باورهای غلط بارداری

باورهای اشتباهی در رابطه با دوران بارداری وجود دارد که موجب اظهار نظرهای غلط و متفاوتی در مورد دوران بارداری زنان خواهد شد. گاهی این باورها علمی نیستند و باعث می شود مادران تصمیمات عجولانه ای بگیرند که خطر و عواقب خطرسازی برای آنان خواهد داشت. در این مطلب با برخی از باورهای نادرست در دوران بارداری آشنا می شوید.

باورهای غلط دوران بارداری

نیاز به استراحت بیش از حد در بارداری

بی حالی و خستگی در سه ماهه اول بارداری وجود دارد. اما این به این معنا نیست که شما تمام روز را استراحت کنید. دلیلی وجود ندارد که خانم بارداری که همه چیزش طبیعی است، کارهای رومزۀ خود را کنار بگذارد؛ بلکه باید با احتیاط بیشتری آنها را انجام دهد. استراحت بیش از حد در دوران بارداری باعث وزن بیش از اندازه مادر و جنین می شود و روند زایمان را سخت‌تر می‌کند. در واقع استراحت در دوران بارداری فقط یک ساعت بیشتر از حد معمول دیگر روزهای زندگی شماست. یعنی شما باید با حفظ فعالیت‌های خودتان، در میانۀ روز، یک ساعت بیشتر از قبل استراحت کنید.

غذا به اندازۀ دو نفر

برخی بر این باورند که زن باردار باید غذای بیشتری میل کند. باید در اوایل بارداری شاخص بدنی مادر اندازه گیری شود و با توجه به آن رژیم مورد نظر داده خواهد شد.

خوردن جگر

عقیده یشتر مردم بر آن است که در زمان بارداری از کم خونی مادر پیشگیری می کند، اما به دلیل ذاشتن ویتامین A زیاد، احتمال دارد خطراتی جهت رشد جنین به وجود آورد. همچنین مصرف جگر آلوده توسط زنان باردار، باعث مسمومیت می شود و در مواردی زایمان زودرس رخ می دهد. 

ورزش نکردن

تحرم در دوران بارداری لازم است، در این زمان به دلیل جلوگیری از اختلال انعقادی، تحرک برای مادر ضروری می باشد. شما باید زیر نظر مربی مخصوص ورزش کنید و ورزش های سبک انجام دهید. ورزش هایی که می توانید انجام دهید، شامل، یوگا، پیلاتس، ورزش های هوازی، پیاده روی و یا حتی شنا در حد متوسط و بدون شیرجه زدن و فشار آوردن زیاد هستند.

رنگی شدن چشم جنین

کودک شما حاصل ژن‌های شما و همسرتان می باشد. در صورتی که ژن رنگی شدن چشم در شما وجود ندارد، کودک شما چشم رنگی نخواهد داشت. بعضی از بانوان فکر می کنند اگر به فردی با چشم های آبی نگاه کنند یا ماده ی غذایی خاصی را مصرف کنند، چشمان فرزندشان آبی خواهد شد. اما هیچ کدام از آن ها علمی نیستند. چشم های کودکتان هر رنگی که باشد زیباست، پس سلامت خود و جنین را به خاطر ظاهر زیبا به خطر نیندازید.

باهوش شدن کودک

تغذیۀ شما می‌تواند در رشد سلول‌های مغز جنین مؤثر باشد. توجه داشته باشید که باید از مصرف خودسرانه ی دارو یا استفاده بی رویه از دمنوش ها خودداری کنید. برای اینکه جنین سالم باشد و تمام اعضای بدنش به درستی رشد کند، پزشک به شما مکمل های غذایی می دهد. خودتان مقدار داروهایتان را افزایش ندهید و به پیشنهاد دیگران، در مورد خوردن ماده ی غذایی خاصی اقدام نکنید.

مطالب پیشنهادی

تفاوت در نوزادان را بشناسیم

فرهنگ لغت Merriam-Webster به سادگی می گوید که یک نوزاد تازه متولد شده، کودکی است که به تازگی متولد شده است و برای این اصطلاح حد بالایی قائل نمی شود، هیچ سن خاصی را بیان نمی کند و نوزاد را

نمایش »

دانستنی های جالب درباره نوزادان

نوزادان در بدو تولد، باوجود زيبايي منحصر به فردشان، ظاهر متغيري دارند و مدام در حال تغيير شكل اند.  آن‌ها با دست‌ها و پا‌های تپل، صورت گرد و چشمان معصومشان، بسیار دوست‌داشتنی اند. می‌توانید ساعت‌ها به آن‌ها خیره شوید و

نمایش »

ساختار جذب آهن در بدن چگونه است؟

آهن یکی از مواد معدنی اصلی در بدن است و مهم‌ترین تأثیر آن در تشکیل واکسیژن رسانی خون است. آهن عضو اصلی در سنتز نوعی پروتئین در سلول‌های قرمز خونی است که به آن هموگلوبین می‌گویند. هموگلوبین در بدن انتقال

نمایش »

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.